Uncharted 3 Betasına Yeni Açıklamalar

Uncharted 3 betası 28 Haziran'dan beri devam ediyor.
05.07.2011 11:45 Gökhan Yılmaz

 
     Bugün betasının herkese açılmasını beklediğimiz Uncharted 3'ün yapım ekibinden yeni bilgiler geldi. Oyunun multiplayer programcısı Robert Cogburn betanın nasıl gittiğini anlattı.
 
     Cogburn, başladığından beri beta testlere 600.000 farklı kişinin girdiğini söylüyor. Ayrıca oyundaki level sınırının 25 olarak bildirilmesine rağmen bu sayının üzerine çıkan oyuncular için ufak bir sürpriz yaptıklarını belirtiyor. Yani aslında Uncharted 3'ün betasında 50 level'a kadar çıkabiliyorsunuz. Bu da daha iyi yeni eşyalar açmanıza imkan tanıyor.
 
     Önümüzdeki günlerde beta için yeni bir yama daha gelebilir. Yapımcı stüdyoda yakın dövüşler ve tırmanma gibi oynanışların düzeltilmesi gerekildiği düşünülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler