Uncharted 3 Betasına Yeni Harita ve Co-op Desteği

Uncharted 3'ün Betasının bu kadar kapsamlı ve genişleyebilir olabileceği tahmin edilmiyordu.
09.07.2011 17:49 Levent Polater

 
    Herkese açık duruma geçen Uncharted 3 multiplayer betası tüm hızıyla devam ediyor. 14 Temmuz'da sona ereceği belirtilen beta için Naughty Dog, yeni yamalar sunarak oyunu kusursuzlaştırma çabası içerisinde. Zaten beta'ların amacı da bu değil midir?
 
    Neyse, beta ile ilgili verilen bir ilginç istatistik ise kaydını yaptıranlar ile ilgili oldu. Şu anda Uncharted 3 mp betası için 1 milyondan fazla oyuncu kaydını yaptırmış ve bu sayı günden güne büyüyormuş. Ne diyelim, nazar değmesin.

    Ayrıca bir müjdem daha var. Yarından itibaren Naughty Dog, oyunu güncelleyerek betaya Yemen haritası ve co-op desteği ekleyecek.
 
    Dün 1.04 yaması yayınlanmıştı. Bazı sorunları düzelten bu yamadan sonra yeni bir güncelleme ile betayı daha da genişletilme çabası içerisinde Naughty Dog. Takdir edildi!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler