Uncharted 3'ten Multiplayer Oynanış Görüntüleri

Uncharted 3'te ikinci oyuna göre daha ilginç mekanlar olacak
23.04.2011 12:42 Alkan Adakaner


      Uncharted 3'ün oyun içi görüntüleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Bir süre önce Multiplayer modlar için bir tanıtım videosu yayınlayan Naughty Dog şimdi de GT TV'nin röportajında oyuna ait yeni görüntüleri sundu.
 
      Oyunun bu videosunda geliştiriciler bir yandan multiplayer modları anlatırken bir yandan da savaş sahnelerine tanık oluyoruz. Videonun en dikkat çekici bölümü ise oyunun yönetmeni Justin Richmond'un "Cluster bomb" ve "Carpet Bomb" gibi bomba türlerinden bahsetmesiydi. 
 
      Cluster Bomb'u attığımızda aynı bölgede 4-5 patlama yaşanıyor ve böylece bir grup düşmanı aynı anda yok edebiliyoruz. Carpet Bomb'da ise Cluster Bomb'un aksine 3 bombayı (belki duruma göre daha fazla) aynı anda patlatabiliyoruz. Bu bomba da düşmanları toplu halde infaz etmek için bire bir.
 
      Uncharted 2'de büyük eğlence sunan multiplayer modları Uncharted 3'te de benzer bir eğlence sunacak gibi görünüyor. Siz de şimdiden sabırsızlanmaya başladınız mı?
 

[DHVIDEO=2404]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler