VALORANT Masters Kopenhag'da İlk Gün Tamamlandı!

11.07.2022 11:13 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT "Champions Tour 2022" kapsamında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen VALORANT Masters Kopenhag turnuvası başladı!
 
     Elemeleri başarıyla tamamlayan 12 takım 24 Temmuz'a kadar 650.000 Dolarlık ödül havuzunda mücadele edecek ve şampiyonaya katılmak için puan elde etmeye çalışacak.
 
     Turnuvanın ilk gününde A grubunda; KRÜ Esports - LOUD, OpTic Gaming - Guild Esports ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda KRÜ Esports, LOUD'u 2-1, Guild Esports ise OpTic', 2-0 mağlup etmeyi başardı. B grubunda DRX ile Northeption karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonunda DRX rakibini 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.
 
     1. günün ardından Guild, KRÜ Esports ve DRX yoluna bir üst turdan devam ederken OpTic Gaming, LOUD ve NORTHEPTION yoluna kaybedenler aşamasından devam edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler