Valorant First Strike Türkiye Finalleri’nde Karşılaşmalar Belirlendi!

29.11.2020 19:34 Hamit Can Sayılgan

 

     Riot Games'in Valorant oyunu için düzenlediği ilk resmi elektronik spor turnuvası, First Strike turnuvasının Türkiye Finalleri’nde karşılaşmalar belirlendi.
 
Valorant First Stike Türkiye Final Eşleşmeleri
 
Oxygen Esports – HaZe Clan
BBL Esports – Mod-Z Esports
Sangal Esports – Anatolia Esports
Futbolist – 5NOOBS 
 
    4 farklı açık elemeden başarıyla ayrılan 8 takım, Türkiye’nin ilk şampiyonu unvanı için First Strike Finalleri’nde mücadele edecek. 3 Aralık Perşembe günü başlayacak finallerde, takımlar birbirleriyle BO3 çift eleme sistemi ile karşılaşacaklar. Büyük Final ise diğer aşamalardan farklı olarak 5 harita üzerinden gerçekleşecek. Büyük Final’e Kazananlar Grubu’ndan yükselen takım, maça 1-0 önde başlayacak.
 
     Açık elemeler boyunca olduğu gibi finallerde de twitch.tv/RiotGamesTurkish ve youtube.com/valoranttr ana yayın kanalları olacak. 3-4 Aralık tarihlerinde yayınlar saat 16:00’da, 5-6 Aralık tarihlerinde ise 13:00’te başlayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 16 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler