Valorant Vitality European Open Turnuvasının Şampiyonu G2 Esports Oldu!

15.07.2020 11:35 Hamit Can Sayılgan

 
     Team Vitality elektronik spor organizasyonunun IGNITION SERIES kapsamında çevrimiçi olarak düzenlediği Valorant turnuvası Vitality European Open tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu G2 Esports oldu.
 
     Turnuvanın ilk etabı 5 Temmuz tarihinde 256 takımının katıldığı açık elemeler ile başladı. Açık elemeleri başarıyla tamamlayan 8 takım turnuvaya katılma hakkı kazandı. Turnuvaya katılan 8 takımın arasında 2 Türk takımı Apexis ve breadHUNTERS yer aldı.
 
 
     Takımlar A ve B grubu olarak 4'erli ikiye ayrıldı. Grup etabında oynanan toplam 3 karşılaşmanın ardından 1. ve 2. olarak sıralamaya giren; G2 Esports, FABRIKEN, Prodigy ve PartyParrots, Playoff etabına yükseldi. Playoff'larda PartyParrots ile eşleşen G2, rakibini 2-1 mağlup edip üst tura yükseldi. Üst turda B grubu birincisi Prodigy ile karşı karşıya gelen G2, 3 maçlık seri sonucunda 2-0 galibiyet elde etti ve büyük finale yükseldi.
 
     Büyük finalde alt gruptan yükselen Prodigy ile tekrar karşı karşıya gelen G2, Ascent haritasında 13-7, Split haritasında 13-8 galibiyet elde ederek Vitality European Open turnuvasının şampiyonu oldu.
 
Valorant Vitality European Open Turnuvasının Sıralaması
 
1. G2 Esports
2. Prodigy
3. FABRIKEN
4. PartyParrots
5-6. need more DM, Bonk
7-8. Apexis, breadHUNTERS 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler