"Vita, Wii U'dan Daha Özel Şeyler Yapabilir"

19.06.2012 09:34 Tunahan Başol


     Sony Worldwide Studios'dan Scott Rohde GameIndustry ile yaptığı röportajda, PS Vita'yı Wii U tabletten daha iyi bulduğunu söyledi. "Unutmayın, Wii U tabletin içerisinde işlemci yok. TV altında duran bir kutudan(Wii U) güç alıyor." ifadesini kullanan Rohde devam etti:
 
     "Bu yıl içerisinde bizim çok özel şeyler yapabileceğimizi göreceksiniz. Elinizde işlemcisi olan bir cihaz bulunduğunda neler olabileceğini birkaç ay içinde daha fazla görmeye başlayacaksınız."
 
     "Eğer iki platform arasında geçiş yapılabiliyorsa, örneğin PS All-Stars Batlle Royale gibi, PS Vita ve PS3 ikisi de kullanılabilir. Oyunun geliştiricileri bu yönlerle de ilgilendi."
 
     Peki sizce Wii U tablet ve PS Vita arasındaki fark bu kadar büyük mü? Yorumlarınızı bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 9 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler