WILD HEARTS için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

18.11.2022 09:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir geliştirilen avcılık aksiyon oyunu WILD HEARTS için yeni ekran görüntüleri ve yeni bir fragman yayınlandı. Yayıncı Electronic Arts ve Koei Tecmo stüdyosu bünyesinde bulunan Omega Force tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım 17 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için 69,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacak.
 
Avcılık temalı aksiyon oyunu 
 
 
 
EA Originals etiketiyle yayınlanan ve popüler Warriors serisinin arkasındaki ekip olan Omega Force tarafından geliştirilen WILD HEARTS, oyuncuları feodal Japonya dönemine götürüyor.
 
Oyun bizleri büyük bir maceraya götürmeye hazırlanıyor. Bu dönemde eski bir teknoloji harikası yer alıyor ve karmaşık mekanizmalar dikkat çekiyor. Karakuri'nin yardımıyla Kemono adlı doğayla aşılanmış dev hayvanlara karşınıza çıkıyor. 
 
Fragman videosu
 
Yayınlanan yeni fragman Monogatari Episode serisinin ilk bölümü. Bu bölümler belirli aralıklar ile oyunculara sunulacak. İlk fragman oyunun Karakuri sistemine ve daha fazlasını bizlere aktarıyor. 
 
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 10 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler