WWE 2K18 Şimdiye Kadarki En Fazla Oynanabilir Karaktere Sahip WWE Oyunu Olacak

25.09.2017 16:10 Tunahan Safdır

 
     Bir dönemin çocuklarını ekran başına kilitleyen ve hatta sakatlayan Amerikan Güreşi şovu WWE 2K18 ile birlikte farklı bir boyuta taşınıyor.
 
     Geçtiğimiz dönemlerde oyundaki karakter listesiyle ilgili bazı duyurular yapan 2K cephesi son olarak oyunun Nintendo Switch konsoluna da geleceğini duyurmuştu. Şimdi ise seri tarihinde en fazla oynanabilir karaktere sahip oyunun WWE 2K18 olduğu açıklandı.
 
     DLC ile birlikte gelen karakterlerde dahil olmak üzere toplam 177 oynanabilir karakter sunacak olan oyuna ilerleyen dönemlerde yapılacak güncellemelerle daha fazla karakterin eklenmesi ve bu sayının artması bekleniyor.
 
     Deluxe Edition versiyonunu alanlara Amerikan Güreşi efsanelerinden John Cena'nın kariyerinden başarıları ve çok bilinmeyen yönlerine dair kesitler sunacak olan WWE 2K18, 13 Ekim 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K16 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: Take 2 Tür: Spor Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler