Warhammer 40,000: Space Marine II bu kış geliyor

10.06.2023 14:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Sabre Interactive, üçüncü şahıs aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II'nin bu kış PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ekipler ayrıca oyunun tamamen iş birliğine (co-op) dayalı bir modunu sergileyen yeni bir fragman da yayınladı.
 
Oyunun co-op modu detaylandırıldı
 
 
 
Warhammer 40,000: Space Marine II'nin co-op modu için yayınlanan fragmanda görüldüğü üzere aktör Clive Standen, hayranların gözdesi Teğmen Titus'u konu alan sürükleyici bir anlatım sunuyor. Oyunda ölümcül yetenekler ve yıkıcı silahlardan oluşan bir cephanelikle beraber Tyranid sürülerine karşı tek başınıza veya arkadaşlarınızla (yapay zeka da dahil edilebiliyor) üç oyunculu co-op olarak oynayabiliyorsunuz.
 
Galaksinin tehlike içerisinde olduğu ve bütün dünyaların düştüğü oyunda imparatorluğun bize hiç olmadığı kadar ihtiyacı oluyor. Uzak gezegenlerdeki bu savaşlarda galaksinin içerisinde bulunduğu kaosu sona erdirmek tamamen bizim işimiz. Karanlık sırları ortaya çıkarabildiğimiz ve insanlığa olan sadakatimizi kanıtlamaya çalıştığımız oyunda hem yakın dövüş hem de menzilli saldırılar yapabiliyoruz.
 
Warhammer 40,000: Space Marine II co-op fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 4 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 5 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 6 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler