Warhammer 40K: Space Marine 2 için 16 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

27.08.2023 14:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Saber Interactive tarafından geliştirilen nişancı aksiyon macera oyunu Warhammer 40K: Space Marine 2 için "Gamescom 2023" fuarı kapsamında yeni oynanış görüntüleri ortaya çıktı. 16 dakikalık oynanış içeriğini bizlere aktaran video Youtube üzerinde Punish tarafından yayınlandı.
 
Videoda savaş ortamı bizlere aktarılıyor
 
 
 
Warhammer 40K: Space Marine 2 için yayınlanan oynanış videosunda savaş ortamının kaosu bizlere aktarılıyor. Karakterimizle beraber ilerlediğimiz oyunda siperlerden bakabiliyor, etraftan gelen mermileri görebiliyor ve savaş atmosferini birebir deneyimleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda burada hem yakın dövüş hem de menzilli silahlarla beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde vahşi bir savaş sistemi yer alıyor. Düşmanları bu kapsamda parçalarına ayırabiliyor ve bitirici vuruşlar yapabiliyorsunuz. Ortalığın kan gölüne döndüğü oyunda ulaşmanız gereken bölgeler, ortadan kaldırmanız gereken düşmanlar ve daha fazlası yer alıyor. Oyuncular burada acımasız Tyranid ordularını yok etmek için karakterin yeteneklerini ve yıkıcı silahlardan oluşan bir cephaneliği kullanabiliyor.
 
Focus Entertainment tarafından yayınlanacak Warhammer 40K: Space Marine 2, 2023 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Öte yandan Sabre Interactive henüz oyunun PC sistem gereksinimlerini paylaşmadı. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 40 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler