Warhammer 40K: Space Marine Demosu Onaylandı

Şimdi katliam zamanı
15.08.2011 20:16 Alkan Adakaner


     Relic Entertainment tarafından Phoenix adlı oyun motoru kullanılarak geliştirilen Warhammer 40K: Space Marine'in demosu onaylandı. 1 hafta içinde bütün platformlarda demoyu oynama şansı yakalayacağız.
 
     Bu demoya ilk olarak oyunun ön-alımını yapan Steam kullanıcıları 18 Ağustos'ta ulaşma şansına sahip olacaklar. Daha sonra ise 23 Ağustos'ta Xbox 360, 24 Ağustos tarihinde ise Playstation 3 kullanıcıları online servislerinden demoyu indirebilecekler.
 
     Demonun iki bölüme ayrıldığı söyleniyor. Bu bölümlerden birisinde cephaneliğin kapısı önünde toplanmış Orklara karşı savaşacağız ve 6 adet silah kullanabileceğiz. Diğer bölümde ise Captain Titus Jump Pack'i kullanıp düşmanların üzerine ölüm yağdıracak.
 
     9 Eylül'de Avrupa'da piyasaya çıkacak oyun Warhammer serisinin aksiyon özelliklerine sahip bir oyunu olması bakımından önem taşıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler