Warhammer 40K: Space Marine PC için Duyuruldu

26.07.2010 20:05 Alkan Adakaner


 
     İlk olarak Xbox 360 ve Playstation 3 için duyurulan Warhammer 40K: Space Marine'i PC oyuncularının da oynayabileceği açıklandı.

     THQ tarafından yapılan açıklamaya göre 3. kişi bakış açısına sahip shooter-rpg oyunu PS3 ve Xbox 360 sürümleriyle aynı zamanda raflardaki yerini alacak.

     Relic patronu Jonathan Dowdeswell, PC oyuncularının kendilerini için inanılmaz derecede önemli olduğunu ve bu nedenle oyunun PC sürümünü duyurmaktan hoşnut olduklarını söyledi. İlk başta aklınız neredeydi desek sanırım yanlış olmaz.

     Bu duyurunun yanı sıra THQ oyuna ait yeni görüntüler yayınladı. Henüz oyuniçi videosunu göremediğimiz Space Marine gelecek yıl piyasaya çıkacak.
 
kaynak 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler