Warhammer 40K: Space Marine'de Co-op Onaylandı

Co-op desteği oyunun eğlencesini kesinlikle arttıracaktır
02.09.2011 11:05 Alkan Adakaner


    THQ ve Relic Entertainment sonunda Warhammer 40K: Space Marine'in co-op modunu resmi olarak duyurdu. Böylece bir süredir devam eden söylentilerin gerçek olduğu da onaylandı.
 
     Exterminatus olarak adlandırılan co-op modu 4 oyuncuya kadar destek verecek ve iki haritaya sahip olacak bu modda üzerimize gelen düşman sürülerini yok etmeye çalışacağız. Anlaşılacağı gibi senaryo moduna doğrudan co-op desteği gelmiyor.
 
     Bu indirilebilir içeriğin en güzel yanı ise ücretsiz olarak sunulacak olması. Exterminatus Ekim ayında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 kullanıcıları tarafından indirilebilecek.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler