Warhammer 40K: Space Marine'e Şaşırtıcı Puan

Warhammer 40K: Space Marine, bu ayın önemli yapımlarından birisi.
06.09.2011 23:05 Samet Konuksal


     Yayınlanan demosuyla birlikte beğenileri toplayan Warhammer evreninin en yeni üyesi Warhammer 40K: Space Marine, Amerika'daki çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun ilk incelemeleri ise yeni yeni yayınlanmaya başladı.
 
     Oyunun ilk incelemelerinden birine imza atan Eurogamer.net, Warhammer 40K: Space Marine'e verdiği puan ile takipçilerini şaşırttı. Eurogamer Space Marine'e, 10 üzerinden 6 puan verdi. Sitenin Danimarka ayağı ise aynı oyuna 10 üzerinden 8 puan verdi. Eurogamer'in dışında The Globe and Mail da oyunun değerini 10 üzerinden 6.5 olarak biçti.
 
    Bu sitelerin dışında Space Marine'in inceleme puanlarının genel olarak 8 civarında olduğunu görüyoruz. PC oyunculuğu için önemli kaynaklardan PC Gamer oyuna 8.2 puan verdi.
 
     İşte yayınlanan incelemeler ve oyuna verilen notlar;
 
Eurogamer.net - 6/10
PC Gamer - 8.2/10
Eurogamer.dk - 8/10
The Controller - 8/10
The Globe and Mail - 6.5/10
* Gamepro.de - 8.1/10
 
     Şimdilik yayınlanan inceleme ve notları bu kadar. Bakalım ilerleyen saatlerde gelen notlar nasıl olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 16 Dk önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler