Warhammer 40K: Space Marine'in Multiplayer Videosu

Space Marine'ler senaryo modunda Ork'lara acımayacak
03.08.2011 21:53 Alkan Adakaner


     Bir süre önce izometrik shooter oyunu Kill Team ile karşımıza çıkan Warhammer 40K evreni yakında Space Marine ile de konsolların yanı sıra PC'lerimize konuk olacak. Serinin aksiyon dolu bu oyunu için videolar yayınlanmaya devam ediyor. Bu defa multiplayer modu için bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Space Marine'in bu videosunun başından da anlayabileceğiniz gibi sınıf tabanlı bir multiplayer modu bizi bekliyor. Tactical Marine, Chaos Marine, Devastator, Havoc, Assault Marine, Raptor gibi sınıfların bulunacağı oynda 1.8 milyar özelleştirme seçeneği bizi bekliyor. Bu gerçekten de çılgın bir rakam.
 
     16 kişilik online maçlar yapacağımız oyun yoğun aksiyon sahneleri ile dikkat çekecek gibi görünüyor. Multiplayer modlar her ne kadar çok büyük yenilik sunmayacak olsa da eğlenceli olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 59 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler