Warhammer Serisi, Total War Yapımcısına Emanet!

06.12.2012 13:41 Samet Konuksal


    Alt kültür tarihinin en köklü serilerinden Warhammer, yeni dönemde yeni geliştiricisiyle karşımıza çıkacak. Serinin ana sahibi Games Workshop, yeni Warhammer oyunları için Sega ve Creative Assembly ile anlaştı.
 
    Yapılan açıklamaya göre bundan sonra çıkacak olan Warhammer oyunları, Sega'nın çatısı altındaki Creative Assembly'e emanet olacak. Bir başka strateji serisi Total War ile tanıdığımız firmanın ilk Warhammer oyunu 2013 sonrasında gelecek.
 
    Şu sıralar Total War: Rome II'yi geliştiren stüdyonun yöneticisi Tim Heaton, "Bu sene itibariyle 25. yılımızı kutluyoruz. Görünüşe göre, bu kadar uzun süre içerisinde hayallerimizi hemen hemen gerçekleştirdik. İnanılmaz derecede detaylı olan Warhammer evreniyle birlikte takipçilerimize daha önce yaşamadıkları Warhammer deneyimlerini sunacağız." sözlerini söyledi.
 
    Tabii bu konuda Relic Games ile THQ'nun elindeki Warhammer 40K lisanslarının ne durumda olduğuna dair bir açıklama göremiyoruz. Zira bu iki firmanın da şu an için geliştirilmekte olan bazı Warhammer 40K projeleri bulunuyor. Sega ile Creative Assembly işin sadece eski dönemine mi el atacak, yoksa 40.000'li yıllara da geçecek mi henüz bir açıklama yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler