Warhammer: Space Marine'de Co-op Zamanı!

Uzay askeri olmaya kaldığımız yerden devam!
25.10.2011 22:57 Levent Polater


   THQ'nun son hit oyunlarından Warhammer 40.000 Space Marine'de co-op macerası yaşamak istiyorsanız beklenen an geldi çattı.
 
    Bir süredir beklenen oyunun co-op DLC'si (İndirilebilir içerik) en sonunda yayınlandı ve indirmenizi bekliyor. Şu anda şimdilik PS3 ve PC platformları için hazır durumda olan içerik ile birlikte oyuna Exterinatus adında yeni bir mod ekleniyor ve oyunseverler uzaylı akınlarına karşı 4 kişiye kadar birlik olup direnç göstermeye çalışıyorlar. Oyuncular Tactical Marine, Devastator, ve  Assault Marine sınıfları arasında seçim yapabiliyorlar.
 
    Bu içeriğin Xbox 360 için de kısa süre içerisinde yayınlanması bekleniyor. Duyurulduğunda haberi bizden öğrenebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 5 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler