Warren Spector: Heyecan Verici Projelerimiz Var

Epic Mickey oldukça eğlenceli bir oyundu
18.11.2011 09:53 Alkan Adakaner

     Warren Spector'ın liderliğindeki Junction Point Studios'un ilk oyunu geçen yıl piyasaya çıktı. Epic Mickey adlı bu oyun gerek satış rakamları gerekse de kalitesi ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmıştı. O günden bu yana Epic Mickey'nin devam oyunu ile ilgili söylentiler de bir türlü bitmedi.
 
     Warren Spector sonunda sessizliğini bozdu ve yeni projeleri ile ilgili kısa da olsa bir açıklama yaptı: "Junction Point Studios'un yeni projeleri ile ilgili çok heyecanlandığımızı söyleyebilirim. Kesinlikle bazı süprizler olacak. Bundan başka bir şey de söyleyemem"
 
      Wii U veya 3DS için bir Epic Mickey oyunu çıkarsa aslında bu pek şaşırtıcı olmaz. Ne de olsa Nintendocular bu oyunu çok sevdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler