Xbox Live Gold Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

31.05.2022 19:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Haziran 2022'de geçerli olmak üzere Xbox Live Gold abonelerine özel ücretsiz oyunları açıkladı.
 
Xbox One
 
- Aven Colony: Tüm ay boyunca mevcut. Aven Colony'de insanlık için yeni bir yaşam alanı inşa et. Çöllere, tundralara ve sulak alanlara sahip, dünyadan ışık yıllarıyla ifade edilen uzaklıkta yer alan Aven Prime'ı keşfet. Yeni dünyaya yerleşmenin zorluklarıyla başa çıkarken kolonilerini büyüterek devasa ve yayılan şehirler haline getir.
 
- Project Highrise: Architect’s Edition: 16 Haziran'dan 15 Temmuz'a kadar. Bir gökdelen inşa edin ve onu tepeden tırnağa yönetin!
 
Xbox 360
 
- Super Meat Boy: 1-15 Haziran arası. Super Meat Boy'un mücadelesi Super Meat Boy Forever ile geri dönüyor! Seviyeler acımasız ve ölüm kaçınılmaz. Oyuncular aslında sinema için yazılan bir hikâyenin keyfini çıkarırken tanıdıkları yerlerde ve yeni dünyalarda koşacak, zıplayacak, yumruklayacak ve tekme vuracak.
 
- Raskulls: 16-30 Haziran arası. Raskulls, zengin bir tek oyunculu moda ve inanılmaz derecede bağımlılık yapan bir çevrimiçi çok oyunculu yapıya sahip tamamen orijinal bir bulmaca platform oyunu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler