Yager: "Spec Ops: The Line'ın Devam Oyunu Olmayacak"

21.07.2014 14:20 Ömür Gencer


      Spec Ops: The Line'ın yapımcılığını yapmış ve şu an Dead Island 2 ve Dreadnought'ın geliştiriciliğini yapan Yager, oyuncular tarafından sevilen bir firma. Firma verdiği bir röportajda geliştirilen yeni oyun ve  Spec Ops: The Line hakkında bazı bilgiler verdi.
 
     Yager, Spec Ops: The Line'ın devam oyunu için kesin konuştu ve Spec Ops serisi için yeni bir oyun geliştirmeyi planlamadıklarını belirtti. Bunun sebebi olarak da Yager oyuncuların kaliteli yapımlar beklediğini buna rağmen gidip Call of Duty aldıklarını gösterdi.
 
     Daha sonra geliştirdikleri oyun Dreadnought'dan bahseden yapımcı bu oyunu "optimistik savaş" olarak tanımladı ve oyunda kan, ceset, ölü kadın ve çocuk gibi ögelerin yer almayacağını belirtti. Dreadnought sadece eğlence üzerine dayalı olacak.
 
      Yager Dreadnought'u Spec Ops: The Line'dan ayırmaları gerektiğini yoksa finansal olarak dağıtımcılarla zorluklar yaşanabileceğini söyledi. Bunun yanında Yager, Spec Ops: The Line'ın 5 yılda geliştirildiği, oyunun yapımcılarının yeni bir askeri shooter oyunu üzerinde çalışmadıklarından memnun olduğu ve bu konsepte geri dönmeyi düşünmediklerini açıkladı. Bakalım Spec Ops: The Line'dan ve alışık olduğumuz diğer shooter oyunlarından farklı bir yol izleyen Dreadnought başarılı olabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spec Ops : The Line Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: 2K Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler