Yeni Assassin's Creed Oyunu Ne Zaman Geliyor? Adı Ne Olacak?

31.08.2022 18:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Assassin's Creed serisinin yeni oyununun Mirage olarak adlandırılacağı ve 2023 yılında çıkış yapacağı belirtiliyor. YouTuber j0nathan tarafından yayınlanan bilgilere göre oyun gelecek yılın bahar aylarında piyasaya sürülecek ve seriyi temellerine geri götürecek. Yayınlanan bazı bilgiler Bloomberg'den Jason Schreier tarafından da doğrulandı.
 
Bloomberg ilk olarak Şubat ayında Ubisoft'un daha küçük ölçekli ve gizlilik odaklı bir Assassin's Creed oyunu yayınlamayı planladığını bildirmişti. Bu oyunun, Ubisoft Quebec (Odyssey) ve Ubisoft Montreal (Origins ve Valhalla) ile geliştirilen ve resmi olarak duyurulan Assassin's Creed Infinity'den önce piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Serinin önceki oyunları belirli tarihsel dönemleri temel alırken, Infinity'nin çoklu hikayeleri ve zamanları içereceği bildiriliyor. Bunun yanı sıra gelecekteki Assassin's Creed oyunları için de bir platform niteliğinde olacağı belirtiliyor. 
 
Schreier geçtiğimiz sene oyun ile alakalı şu ifadeleri kullandı: "Önceki Assassin's Creed oyunlarının her biri, antik Yunanistan veya Mısır gibi belirli tarihsel ortamlarda ortaya çıkarken Infinity, birden fazla ortam içerecek. Platformdaki bireysel oyunlar farklı görünebilir ve hissedilebilir olacak ancak hepsi birbirine bağlı kalacak."  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 48 Dk önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler