Yeni Batman Ekimde mi Çıkacak? [Güncellendi]

01.02.2010 16:59 Ersin Kılıç

 
Geçtiğimiz yılın şüphesiz en iddialı ve süpriz oyunlarından biri olmayı başaran Batman : Arkham Asylum'un yeni oyunu ne zaman çıkacak?
 
Video Game Awards 2009 töreninde yapılan duyurusu ve ilk videosu ile büyük bir merak uyandıran Arkham Asylum 2'nin dağıtım haklarını elinde bulunduran Warner Bros.'tan konu ile ilgili bir ipucu geldi.
 
Warner Bros.'un Almanya ayağının çıkış tarihlerinin gösterildiği bir takvimde oyunun çıkış tarihi Ekim ayı olarak listelendi. Bu haberin oyun sitelerinde yayınlanmasından kısa bir süre sonra ise firma bu takvimden yeni Batman oyununu çıkarttı.
 
İlk oyunun başarısı ile ikinci oyundan daha büyük beklentileri olan oyuncuların merakının ne zaman giderileceğine ise önümüzdeki dönemlerde göreceğiz.
 
Güncelleme : Warner Bros. yaptığı açıklama ile Batman : Arkham Asylum 2 ile ilgili çıkan haberin doğruluk payı olmadığını ve oyunun belirtilen bu tarihte çıkmayacağını "Arkham Asylum'un devam oyunu için bir çıkış tarihi duyurusu yapmadık" sözleri ile belirti. 
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler