Yeni BioShock Oyununun Senaryosu Assassin's Creed: Odyssey Yazarına Emanet

10.12.2019 11:21 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en iyilerinden olan BioShock serisinin yeni oyunu bildiğiniz gibi dün duyuruldu. Oyun şu an geliştirme aşamasında, detaylara buradan ulaşabilirsiniz. BioShock oyunlarının en önemli noktası her zaman senaryo ve yaratılan evren olmuştur. Ancak asıl BioShock serisinin yaratıcısı Ken Levine ne yazık ki bu projede yer almayacak.
 
Yeni oyunu veya oyunları geliştirecek olan Cloud Chamber adlı yeni oyun geliştirme stüdyosunun başındaki isim Kelley Gilmore, Ken Levine'ın kendi stüdyosuna yoğunlaştığı için bu projede yer almayacağını söyledi. Ken Levine'ın stüdyosu ise Ghost Story Games. Ghost Story Games'in yeni oyunu hakkındaki ilk bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Yeni BioShock oyununun senaryosu ise Assassin's Creed: Odyssey'in senaryosunun yazarı olan Melissa MacCoubrey'e emanet. Duyuruyu şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptı. Tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 
Umarız bu yeni stüdyo ve yazar BioShock'u çok kaliteli bir şekilde yaparlar. BioShock serisi kesinlikle oyun dünyasının en iyilerinden birisi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 3 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler