Yeni Bir Mod Skyrim'in Dünyasını Animasyon Filmine Çeviriyor

08.08.2015 00:31 Ömür Gencer


       The Elder Scrolls V: Skyrim'in çıkışının ardından dört yıl geçse de modlar sayesinde neredeyse her gün oyuna yepyeni içerikler geliyor. Ortaya çıkan yeni bir mod Skyrim'in görselliğini adeta animasyon filmine çeviriyor.
 
        Toon Skyrim adlı bu mod ile Skyrim'in gerçekçiliği hedefleyen grafikleri büyük oranda sadeleşiyor ve animasyon filmi haline bürünüyor. Modun yapımcısı sadeleşen dokularla oyunun normalden daha az bir sistem istemesi gerektiğini ancak "ambient occlusion" açık olduğunda modsuz Skyrim'den daha yüksek sistem istediğini belirtiyor. Buna rağmen yapımcı GTX 760 ile 60 fps'yi yakalayabilmiş.
   
       Modun yapımcısı yayınladığı açıklamada şu sözlere yer veriyor: "Patates doku tarzını (oyunların daha düşük sistemlerde çalışabilmesi için geliştirilen ultra düşük grafik ayarı. Buradan bir örneğini görebilirsiniz.) seviyorum ama oyunun oynanabilir olması için pek çok şeyin düzeltilmesi gerekiyor. Patates tarzına uygun olacak şekilde yüzlerin ve tabelaların okunabilir yapmaya çalışacağım. Örneğin bazı bulmacaların görülmesi gerekiyor. Bu bulmacaları düzenleyeceğim."
 
       Bahsettiğimiz mod henüz yayınlanmamış olsa da önümüzdeki dönemde yayınlanacak. Toon Skyrim için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 7 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 8 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 9 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler