Yeni Güncellemeyle ARK: Survival Evolved'a Kış Geliyor

29.09.2015 01:30 Ömür Gencer


      Son dönemin en dikkat çeken hayatta kalma oyunu ARK: Survival Evolved'un yeni güncellemesi yayınlandı. Patch 216 adlı güncellemeyle birlikte oyuna karlı alan ve bataklık olmak üzere iki yeni biome geliyor.
 
      Bu iki yeni biome yani bölgelerle birlikte tabii ki yeni canlılar ve çeşitli içerikler de oyuna ekleniyor. Beelzebufo, Direwolf ve Megaloceros olmak üzere üç yeni canlı ve bunun yanında yapabileceğimi yeni eşyalar da ARK: Survival Evolved'a geldi.
 
      Belirtilene göre bataklık bölgesinde tehlikeli yaratıkların yanında bizleri zehirli bitkiler de bekliyor. Bu ölümcül bitkilerin yanında gelişmiş tariflerde kullanacağımız bitkiler de olduğu söyleniyor. Karlı bölgede bizleri bekleyen dev kurt Direwolf ise ehlileştirildiğinde güçlü bir yardımcımız olacak.
 
       Bahsettiğimiz yeni alanları ve canlıları aşağıdaki videodan detaylı bir şekilde görebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler