Yeni Halo Görüntüsü de Sahte Çıktı

30.11.2010 11:12 Ersin Kılıç


     Halo'yu Halo yapan Bungie bildiğiniz gibi Microsoft'un çatısı altından ayrılarak Activision ile anlaşmıştı. Microsoft ise haklarını elinde bulundurduğu Halo'yu zaten yapıma özel olarak açtığı 343 Industries'e emanet etmiş durumda. Doğal olarak oyun kısmı dahil olmak üzere tüm Halo yapımlarında firmanın imzasını göreceğiz.
 
     Konuya dönecek olur isek dün sabah saatlerinde Bungie'nin Activision çatısı altında yaptığı yeni oyunun ilk ekran görüntüleri ortaya çıkmış, kısa bir süre sonra ise bu görüntülerin sahte olduğu anlaşılmıştı. Bugün benzer bir olay ise yeni Halo oyunu için geldi.
 
     Sabahın ilk saatlerinde 343 Industries'in üzerinde çalıştığı yeni Halo oyunu için bir ekran görüntüsü internet aleminde dolaşmaya başladı. Fakat geçtiğimiz dakikalarda bu ekran görüntüsünün de sahte olduğu açıklandı. Bu ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 1 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 2 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 3 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 3 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler