Yeni The Witcher Oyunu Ciri'nin Hikayesine Odaklanabilir

18.05.2020 14:11 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin tamamlanmasının ardından The Witcher evreninde geçen yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başlayacak ve bu oyunun ana odağı Ciri karakteri olabilir.

CD Projekt RED baş yazarlarından Jakub Szamalek, VG247 ile gerçekleştirdiği bir röportajda "The Witcher serisine Ciri'nin baş karakter olduğu bir şekilde devam etmeyi hiç düşündünüz mü?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"İlginç bir soru. Peki siz Ciri'nin baş karakter olduğu bir oyunu oynamak ister miydiniz?"

"Ciri'nin geçmişini biraz daha fazla keşfedemediğimiz için pişmanlık duyuyorum. Şaşırtıcı bir şekilde zengin ve kompleks bir karakter."

"Yazarlar olarak, Ciri'yi istediğimiz kadar ekranda göremedik. Ama belki onun hikayesi ileride geri döneceğimiz bir şeydir."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 26 Sn önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 36 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler