Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak

16.04.2024 21:46 Mehmet Tandoğan

 
Electronic Arts tarafından bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan Black Panther oyunu hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Daha önce de aynı söylentilerin ortaya çıkması ile beraber şimdi yeni bir iş ilanı projenin açık dünyaya sahip olacağını bildiriyor.
 
Black Panther dinamik bir açık dünyayı içerecek
 
 
EA stüdyosu Cliffhanger Games tarafından yayınlanan yeni bir iş ilanı içerisinde Black Panther oyunu hakkında çeşitli detaylar yer alıyor. İş ilanında "çalışacak baş sanal alan tasarımcısı" aranıyor ve iş tanımının bir bölümünde ise dinamik ve gelişen bir açık dünyanın bulunacağı belirtiliyor.
 
Cliffhanger Games, 2021 yılında kurulmuş bir stüdyo olarak karşımıza çıkıyor ve Middle-earth: Shadow of Mordor ve Middle-earth: Shadow of War'un geliştirilmesi esnasında Warner's Monolith'in patronu olan Kevin Stephens tarafından yönetiliyor. Ekip içerisinde Stephens’ın yanı sıra Halo, God of War ve Call of Duty gibi seriler üzerinde çalışmış tecrübeli isimler yer alıyor.
 
Black Panther projesi için şu anda geliştirilme aşamasının hala erken safhasında bulunulduğu aktarılıyor. Yani önümüzde uzun bir süreç var diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler