İptal Olan Batman Oyunundan Video

28.02.2012 11:42 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz ay yaptığımız bir haberde grafik tasarımcısı Julie Farrel'in kendi kişisel sayfasında yer alan tasarımlara yer vermiş ve iptal olan Batman oyunu hakkında ortaya çıkan ilk detayları sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise işte bu iptal edilen projeye ait bir video ortaya çıktı.
 
     Gotham by Gaslight kod adı ile ortaya çıkan oyun alternatif bir Batman dünyasını konu alıyor. 1940'lı yıllarda geçen oyunun Day 1 Studios tarafından yapıldığı ve THQ tarafından dağıtılacağı da Farrel tarafından belirtilmişti.
 
     İptal edilen bu Batman oyununun ortaya çıkan videosunda ise atmosferin oldukça farklı olduğunu görüyoruz. Tabi oyunun daha ilk aşamaları olduğu için mantık ve grafiksel olarak birçok hata bulunuyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler