İşte TES V: Skyrim'in Sistem Gereksinimleri

25.10.2011 20:58 Samet Konuksal


     Senenin en önemli RPG oyunlarından The Elder Scrolls V: Skyrim'in çıkışına gittikçe yaklaşıyoruz. Bethesda'nın pazarlama müdürü Pete Hines, oyunun sistem gereksinimlerini açıkladı.
 
     Skyrim'in sistem gereksinimlerine baktığımızda ilk kurulumda zorunlu olarak internet bağlantısı gerektiriyor. Bunun nedeni ise, Steam'den aktif etme durumu. Genel olarak, sistem gereksinimlerinin bilgisayarları zorlayacağını söylemek zor.
 
     Ayrıca Pete Hines, Twitter adresinden sistem gereksinimleri hakkında başka bir açıklama daha yaptı. Yazılana göre minimum sistem gereksinimine sahip her bilgisayar en düşük grafiklerde hiç kasmadan oyunu açabiliyorken, önerilenlere sahip bilgisayarlar ise "High" detaylarda açabiliyor. "Ultra" grafiklere ulaşmak için önerilenlerden biraz daha yüksek bir donanıma ihtiyacınız var.
 
     İşte The Elder Scrolls V: Skyrim'in sistem gereksinimleri;
 
MINIMUM
İşlemci: Çift Çekirdek 2.0 GHz
Bellek: 2 GB
Ekran Kartı: DirectX 9c destekli, en düşük 512 MB
Steam aktivasyonu için internet bağlantısı
 
ÖNERİLEN
İşlemci: Dört Çekirdek Intel/AMD
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 260/AMD Radeon HD 4890
Oyun Boyutu: 6 GB

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler