4A Games: Metro Exodus'un devam oyunu tamamen oynanabilir durumda!

20.02.2023 19:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre 4A Games, Metro Exodus'un devam oyunu üzerinde geliştirmeyi tamamladı. Bu kapsamda oyun artık tamamen oynanabilir durumda. Oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapması bekleniyor.
 
4A Games ekibi hedeflerini bu proje ile yükselttiğini bildirdi
 
 
 
Insider Gaming tarafından bildirilene göre 4A Games devam oyunu hakkında şunları belirtti “Bir sonraki Metro oyunu üzerinde çalışıyor olmamız bir sır değil. Son 15 yılda öğrendiğimiz her şeyi bu yeni oyunda işlemeye başladık. Çıtayı daha da yükselttik. Oyun motorumuzun sınırlarını bu oyun ile beraber daha da zorladık. Devam oyunu yeni konsolların sağladığı ışın izleme teknolojisini ve daha fazlasını destekleyecek."
 
Devam oyunu hakkında şu anda pek ayrıntı bulunmuyor ancak oyuncu ilk etapta bir rüya sekansıyla oyuna başlayacak ve daha sonra operasyon üssünde uyanacak. Oyun içerisinde gizlilik unsurları, zanaatkarlık, kaynak yağmalama ve daha fazlası yer alacak. Bu kapsamda Metro formülünü takip edecek diyebiliriz.
 
Metro serisinin son oyunu Metro Exodus genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve Embracer Group'un kazançlarına göre oyun 31 Aralık 2022 itibarıyla 6 milyon adet sattı. 
 
Peki siz yeni Metro oyunundan neler bekliyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler