Söylenti: Metro Serisinin Yeni Oyunu VR Başlıklara Gelecek

29.01.2024 19:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Metro serisi bildiğiniz üzere üçleme ile beraber oluşuyor ve gerçekten de güzel bir aksiyon macera deneyimini bizlere aktarıyor. Hikaye odaklı yapısıyla ve kıyamet sonrası ortamları ile beraber yer aldığımız bu serinin yeni oyunu hakkında şu anda çeşitli söylentiler bulunuyor. Bu söylentiler arasında ise oyunun VR başlıklarına çıkış yapacağı yer alıyor.
 
VR projesi hayranları büyük hayal kırıklığına uğratacak 
 
 
 
Serinin yeni oyununun VR projesi olması elbette hayranları büyük oranda hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü hiç kimse bu oyunun bir VR oyunu olacağını tahmin etmiyordu. Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan bazı raporlar, oyunun açık dünya çok oyunculu bir VR yapısını bünyesinde barındıracağını bildiriyor.
 
Diğer taraftan Twitter kullanıcısı Kurakasis, bir sonraki Metro oyununun Metro Awakening adıyla beraber karşımıza çıkacağını iddia ediyor. Çoğu kişi oyunun PSVR 2 başlıklarına çıkış yapacağını belirtse de diğer cihazlara geleceği de söylentiler arasında.
 
Bunun dışında farklı bir Metro oyununun geliştirildiği de iddialar arasında. Bir tarafta VR projesi diğer tarafta ise yeni bir seri oyunu karşımıza çıkması muhtemel.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler