Metro Awakening Resmi Olarak VR Başlıklar için Duyuruldu

01.02.2024 15:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Vertigo Games, Metro serisinin yeni oyununu duyurdu. Metro Awakening adıyla karşımıza çıkacak olan bu yapım PlayStation VR2, Steam VR ve Quest 2 ve 3 başlıklarına gelmeye hazırlanıyor.
 
Hayranlar VR başlıklara gelmesini istemiyordu 
 
 
 
Metro serisinin yazarı ve yaratıcısı Dmitry Glukhovsky bir açıklamada oyun hakkında şunları söyledi: “Burada anlatacağımız hikaye bizim için oldukça önemli. Metro serisinin arka planında yer alan hikayenin artık temellerine inmeye hazırlanıyor ve VR teknolojisi ile beraber sizlere gerçekçi bir deneyim sunmak istiyoruz.”
 
Belirtilene göre Metro Awakening, şimdiye kadarki en sürükleyici Metro deneyimini bizlere sunacak. Oyun içerisinde seriden aşina olduğunuz o ilgi çekici atmosfer, keşif unsurları, gizlilik mekanikleri ve daha fazlası yer alacak. Sanal gerçeklik başlıkları için tasarlanmış olan bu yapımda hikaye odaklı birinci şahıs bir deneyimle karşı karşıya kalacağız.
 
Yılın 2028 olduğu ve nükleer kıyametten kurtulanların Moskova metrosuna geçiş yaptığı bu oyunda medeniyetin son sığınağı olarak insanlar hayatta kalmaya devam ediyor. Burada hem hayaletler hem de ruhlar yaşayanlara musallat olmayı bekliyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler