Ailenizle Oturup Oynayabileceğiniz Bir Oyun: Gods And Monsters

17.07.2019 14:15 Nursema Emre

 
Filmlere, dizilere ve kitaplara baktığımız zaman en çok satanların bununla birlikte en iyi yorumlar alanların genel kitleye hitap ettiğini görürüz. Arada istisnalar olabilir, ancak bir düşünün fantastik ve süper kahraman filmleri ne zamanki genel izleyici kitlesine hitap etti, o zaman daha çok kazanmaya başladı. 
 
Ancak bu durum oyunlar için çok da geçerli değil. Oyun dünyasında en çok satanlar 18+ kitleye hitap eden Red Dead Redemption 2 yahut Mortal Kombat 11 gibi çok da cici olmaya yapımlar oluyor. Ancak eşinizle, çocuğunuzla ya da kardeşinizle oyun oynamaktan keyif alıyorsanız Ubisoft'un yeni oyunu Gods and Monsters'ı deneyebilirsiniz. . 
 
GameIndustry'ye konuşan Ubisoft'tan Alain Corre, oyunları hakkında konuştu:
 
"Konferansımızın sonunda hayranlarımıza her zaman farklı ve benzersiz bir şeyler gelmek istiyoruz. Bununla birlikte kitlemize farklı oyunların da yapımcılığını üstlendiğimizi göstermek istedik. God and Monster 12+ bir oyun olacak. Çok fazla Clancy oyunu yaptık ve Just Dance dışında da aile oyunlarımız olduğunu göstermek istedik."
 
Gods and Monster 25 Şubat 2020 yılında Nintendo Switch, PlayStation 4, PC ve Xbox One için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Immortals Fenyx Rising Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler