Aksiyon Oyunu Sword of the Vagrant Konsollara Geliyor

17.11.2022 10:47 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak Steam üzerinden The Vagrant olarak 13 Temmuz 2018'de PC için piyasaya sürülen metroidvania aksiyon macera oyunu Sword of the Vagrant, 30 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacak. PlayStation 5 konsollarına ise 2023 yılı içerisinde gelecek.
 
Yayıncı Rainy Frog ve geliştirici O.T.K. Games tarafından konsol oyunculara sunulacak olan bu yapım iki boyutlu bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Sword of the Vagrant yüksek aksiyon ve rol yapma öğeleri sunuyor
 
 
 
Mythrilia olarak bilinen bir fantezi dünyasında geçen oyunda oyuncular, ailesi ile yeniden bir araya gelme amacıyla kayıp babasının araştırmalarının yolundan giden gezgin savaşçı Vivian the Vagrant karakterinin rolünü üstleniyor.
 
Oyun elle çizilmiş grafikler ve animasyonlu karakterleri, kusursuz hardcore aksiyonu, 70'ten fazla tehlikeli ve ölümcül canavarı, 10'dan fazla boss'u - patronu, keşfedilecek ve toplanabilecek çok sayıda silahı, zırhı, eşyayı, craft sistemini ve daha fazlasını bünyesinden barındırıyor. 
 
Oyun şu anda Steam platformunda 45,00 TL'den satılıyor. 
 
- Steam sayfası
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Vagrant Platformlar: PC Geliştirici: O.T.K Games Dağıtıcısı: SakuraGame Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Temmuz 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler