Ant-Man'in Yönetmeni The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Yönetmenlik Yapacak

05.05.2020 13:34 Özgür Eroğlu

 
2019 yılının sonlarında Disney+'ta yayınlanan ve oldukça beğenilen The Mandalorian dizisinin ikinci sezonu için haberler gelmeye devam ediyor.
 
Bildiğiniz gibi The Mandalorian'ın ilk sezonunda birden fazla yönetmen bulunuyordu. Örneğin ilk sezonda Taika Waiti, Bryce Dallas Howard ve Deborah Chow gibi farklı isimler yönetmenlik yapmıştı. Aynı durum ikinci sezon için de geçerli olacak.
 
Ant-Man'in yönetmenlerinden Peyton Reed'in şahsi Twitter hesabı üzerinden açıklaması üzerine kendisinin The Mandalorian'ın ikinci sezonunda yönetmenlik yapacağını öğrendik. Kaç bölüm yöneteceği belli değil.  
 
Dizinin ikinci sezonda yönetmenlik yapacağı kesinleşen bir diğer isim ise Robert Rodriguez. Dizinin ikinci sezonu ertelenme olmazsa bu yıl Ekim ayında yayınlanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler