Assassin’s Creed Red kod adlı oyunda hem samuray hem de ninja olacağız

18.03.2023 18:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz süreçte Ubisoft birçok Assassin’s Creed oyunu geliştirdiğini açıkladı. Bu kapsamda Assassin’s Creed Red, Assassin’s Creed Hexe ve daha fazla kod adına sahip çeşitli projeler duyurdu. Bu projeler içerisinde yer alan Red hakkında birkaç detay gün yüzüne çıktı ve oyun sektöründen aşina olduğumuz Tom Henderson çeşitli bilgiler paylaştı.
 
Oyunda hem ninja hem de samuray olacağız
 
 
 
Assassin's Creed Codename Red ile ilgili resmi ayrıntılar sınırlı olsa da Tom Henderson, kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre oyunda hem ninja (shinobi) hem de samuray olacağımızız belirtti. Bunun dışında oyunun geliştirilme sürecinde herhangi bir sorun olmadığını - iyi bir şekilde ilerlediğini ve oyunda iki oynanabilir karakterin olacağını söyledi.
 
Feodal Japonya'da geçen ve Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Red oyununda karakterlerin nasıl bir yapıya sahip olacağı tam olarak bilmiyoruz. Ancak resmi olarak yayınlanan kısa fragmanda oyunda kadın samurayların yer aldığı anlaşılıyor. Oyunda yer alacak olan iki karakterden birisinin Afrikalı bir mülteci olarak karşımıza çıkacağı belirtiliyor.
 
Red ile ilgili tüm bilgiler bununla sınırlı kalırken Ubisoft diğer tarafından birçok proje üzerinde çalışıyor. Bu projelere bakacak olursak:
 
- Assassin's Creed Mirage [Tek Oyunculu] (geliştirme sürecinde)
- Assassin's Creed Nexus [VR] (geliştirme sürecinde)
- Assassin's Creed kod adı Jade [Mobil] (geliştirme sürecinde)
- Assassin's Creed kod adı Red [Tek oyunculu] (geliştirme sürecinde)
- Assassin's Creed kod adı Hexe [Tek oyunculu] (geliştirme sürecinde)
- Assassin's Creed kod adı Invictus [çok oyunculu] (geliştirme öncesi)
- Assassin's Creed kod adı Nebula [Tek Oyunculu] (konsept/prototip)
- Assassin's Creed kod adı Raid [Çok Oyunculu] (konsept/prototip)
- Assassin's Creed kod adı Echoes [Çok Oyunculu] (konsept/prototip)
- Assassin's Creed Nexus 2 [VR]

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler