Baldur's Gate III Duyuruldu

06.06.2019 19:16 Gazali Çetinkaya

 
Larian Studios, Baldur's Gate III'ü PC ve Stadia için duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dungeons & Dragons ekibi Wizards of the Coast ile yakın işbirliği içinde oluşturulan efsanevi serinin resmi yeni bölümü Baldur's Gate III mevcut D&D mekaniklerini ve büyülerini temel alıyor.

Baldur's Gate III rol yapma oyunu türünün sınırlarını zorlayacak ve zengin hikaye anlatımı ile eşsiz oyuncu özgürlüğü, yüksek riskli kararlar, eşsiz yoldaş karakterler ve unutulmaz savaşlar sunacak. Baldur's Gate III Larian Studios'un şimdiye kadarki en büyük prodüksiyonu ve arkadaşlarla birlikte veya tek oyunculu bir macera olarak oynanabilecek. 
 
Teaser fragman Unutulmuş Diyarlar'da kalan her şeyi bozmaya, içten başlayıp dışa doğru parçalayıp yutmaya niyetli olan kötü bir yaratığın Baldur Geçidi'ne dönüşünü gösteriyor. Tek başına direnebilirsin fakat birlik olarak bunun üstesinden gelebilirsin. Partini topla. 

 
Daha fazla detaya PC Gamer üzerinden göz atabilirsiniz.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler