Baldur’s Gate III İlk Oynanış Görüntüleri 27 Şubat'ta Yayınlanacak

18.02.2020 19:34 Gazali Çetinkaya

 
Larian Studios, Baldur’s Gate III için ilk oynanış görüntülerinin PAX East 2020 etkinliğinde düzenlenecek panelde yayınlanacağını duyurdu.

Panel 27 Şubat Perşembe Türkiye saati ile 23:30'da başlayacak ve YouTube üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
 
Panele Larian Studios kreatif direktörü Swen Vincke ve "çok özel bir konuk" katılacak. Oynanış görüntüleri ile birlikte oyunun hikayesi ve mekanikleri hakkında detaylar da paylaşılacak.
 
PAX East 2020 etkinliğine gidenlerden 1000 kişi Larian Studios paneline katılabilecek ve geliştirici ekibe çeşitli sorular yöneltebilecek. Ayrıca PAX East 2020 etkinliğinden tüm hafta boyunca #14309 numaralı standda Baldur’s Gate III oynanış görüntüleri paylaşılacak.
 
Baldur’s Gate III PC ve Stadia için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler