Band of Brothers'ın Devam Dizisinin Hikaye Detayı Açıklandı

16.10.2020 13:06 Özgür Eroğlu

 
2001 yılında yayınlanan ve en iyi dizilerden biri olarak görülen Band of Brothers dizisinin devamı olan Masters of the Air dizisinin hikayesi detaylandırıldı.
 
Daha önce duyurulduğu gibi dizinin yapımcılığını Steven Spielberg ve Tom Hanks üsleniyor. Dizinin yazarlığını Band of Brothers'ın yazarı olan John Orloff üstleencek. Yönetmenliğini ise Cary Joji Fukunaga yapacak. Dizi Apple TV+'ta yayınlanacak.
 
Masters of the Air, Donald L. Miller'ın Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany isimli kitabına dayanacak. Bomber Boys isimli bir grup askeri konu alacak olan dizi ayrıca Alman hapishanelerine ve kamplarını da yakından inceleyecek.
 
Şu an için oyuncu kadrosu ve yayın tarihi belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler