Bandai Namco Cyberpunk 2077'nin Avrupa'daki Dağıtımını Üstlenecek

16.10.2018 21:15 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin 20'den fazla Avrupa ülkesinde Bandai Namco Entertainment Europe tarafından dağıtılacağını duyurdu.

Bu ülkeler:

Andorra, Avusturya, Belçika, Kıbrıs, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Monako, Malta, Norveç, Portekiz, San Marino, İspanya, İsveç, İsviçre, Hollanda ve Birleşik Krallık.
 
CD Projekt RED Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Michal Nowakowski:

"Bandai Namco ile olan mevcut dağıtım ortaklığımız, önceki projelerimizde geliştirilen güçlü temel ve güven üzerine kurulmuştur. The Witcher 2: Assassins of Kings ve The Witcher 3: Wild Hunt oyunlarında başarılı bir işbirliği gerçekleştirdik ve Bandai Namco'nun Cyberpunk 2077'ye iyi bakacağına eminim."
 
Bandai Namco Entertainment Europe Güney Avrupa ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Alberto Gonzalez Lorca:

"CD Projekt RED her bir oyununa gerçek anlamda yenilikçi bir yaklaşım uygulayarak sadece birkaç sene içerisinde bu sektörün önde gelen stüdyolarından biri haline geldi ve Cyberpunk 2077 projesinin bir parçası olacağımızı doğrulamaktan dolayı gururlu ve heyecanlıyız. Cyberpunk 2077'yi Avrupa'da dağıtarak önümüzdeki yılların en merakla beklenen oyunlarından birine birinci sınıf hizmet sunmak için CD Projekt RED ile bir kez daha beraber çalışmayı dört gözle bekliyoruz."
 
Cyberpunk 2077'nin Türkiye'deki dağıtımını Bilkom, Kuzey Amerika'daki dağıtımını ise Warner Bros. Interactive Entertainment üstlenecek.

Fütüristik RPG PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler