Battlefield 1 Premium Pass için Nivelle Nights Haritası Geliyor

11.04.2017 09:03 Gazali Çetinkaya

 
   Battlefield 1 Premium Pass sahipleri haziran ayında Nivelle Nights (Geceleri) isminde yeni bir multiplayer haritasına ücretsiz bir şekilde sahip olabilecek, DICE websitesi üzerinden yapmış olduğu açıklama ile duyurdu. 
 
   Harita için paylaşılan tanıtım yazısı şu şekilde:
 
   Chemin des Dames, 1917.

"Malmaison ve Soupir civarındaki çamurlu savaş alanlarına karanlık çökerken, Fransız ve Alman bataryaları çatışmayı sürdüren birliklerine takviye yapmak için hazırlanıyor. Ay, fenerler ve topçu ışıkları geceyi aydınlatarak siperleri açığa çıkarıyor. Düşmana karşı toprakların her bir karışı için savaşın. Stratejiye ve takım çalışmasına sahip olan taraf zafere ulaşacak."
 
   Battlefield 1 Premium Pass PS Store üzerinde 148,99 TL, Xbox Marketplace üzerinde 199,25 TL (EA Access ile 179,33 TL) ve Origin üzerinde ise 49.99 Euro ile satışta. Battlefield 1 Premium Pass They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse genişleme paketleri ve yeni silah ile yeni haritalar içeriyor.
 
   Battlefield 1 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 44 Dk önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 5 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 6 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler