Battlefront II'ye "Baby Yoda" Modu Geliyor

30.11.2019 14:52 Özgür Eroğlu

 
 
Çıkışından bu yana sürekli eleştiriye maruz kalan Battlefront II'ye çok tatlı bir mod geliyor. Geçtiğimiz haftalarda başlayan ve Star Wars evreninde son zamanlarda izlediğimiz en güzel yapım olan The Mandolorian'dan tanıdığımız Baby Yoda oyuna ekleniyor.
 
Resmi bir şey değil tabii, Nanobuds adlı bir modcu şu anda yapım aşamasında olduğunu geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinden açıkladı. Henüz yapım aşamasında olan Baby Yoda'nın da bir görselini paylaştı. 
 
Şu an için daha çok Yoda'ya benzese de mod yayınlandığında düzeltilmiş olacaktır. Modun ne zaman çıkacağı veya oyuna nasıl ekleneceği konusunda bir bilgi yok. Görseli ve Baby Yoda'nın videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler