Blizzard: "Warcraft 4'ün Geleceği Oyuncuların İsteklerine Bağlı"

08.11.2015 15:38 Samet Konuksal


    Özellikle World of Warcraft'ın senelerce süren saltanatının ardından unutulan Warcraft'ın ana RTS serisi hakkında Blizzard yetkilileri son yıllarda biraz olumlu açıklamalar yapmaya başladı. En son StarCraft II: Legacy of the Void'in çıkışının ardından Warcraft'la ilgili yeni çalışmaların gelebileceğiyle ilgili açıklamalar yapan Blizzard yetkilileri, bu kez oyuncuların isteklerine işaret etti.
 
    Blizzard'ın RTS ekibinin baş yapımcılarından Tim Morten yaptığı açıklamalarda, "Şimdilik tek odak noktamız BlizzCon'da StarCraft II için duyurduğumuz eklentiler. Fakat gelecekte yapacağımız projeler, oyuncuların isteklerine bağlı. RTS'yi seviyoruz, bu türe aşığız. StarCraft'ın harika bir evreni, Warcraft evreninde ise anlatılacak bir sürü hikaye var. Her ikisi de Blizzard'ın önemli markası. Yeni bir oyun yapma potansiyelimiz her zaman bulunuyor. Dolayısıyla bundan sonra oyuncuların en görmek istediğini duymayı merakla bekliyoruz. Ancak yine de ekip olarak yakın dönemde Legacy of the Void'i bitirmekle meşgul olacağız. Dolayısıyla bir karar vermek için henüz erken." sözlerine yer verdi.
 
    RTS oyun türünün çöküşte olduğunu göz önünde bulundurursak, Blizzard Warcraft filminin popülaritesiyle seriye geri bir dönüş yapabilir ve piyasayı biraz canlandırabilir. Merakla ve umutla beklemedeyiz!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Dk önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce Death Relives Demo İnceleme 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler