Blizzard'ın Sonraki MMO'sunda Reklam mı Olacak?

Böylesi pek mantıklı değil gibi?
23.01.2012 16:57 Gökhan Yılmaz

 
     Blizzard'ın yeni iş ilanları akıllarda soru işareti bırakıyor. Bir sonraki nesil MMO oyunu için (Titan?) reklam uzmanları aranıyor!
 
     Açıklamada tüketici ürünlerini oyun içerisine yerleştirerek Blizzard Entertainment'ın bir sonraki MMO'su için lisans takipleri yapacak bir kişi olduğu belirtilmiş. Gerçi günümüzdeki pek çok ürünün Blizzard'ın MMO'sunda geçecek fantezi dünyasına uyacağını pek düşünmüyoruz, tabii bir sonraki MMO'ları günümüz dünyasında geçmeyecekse?
 
     Eğer günümüzdeki markaların uyacağı bir MMO ise, bunlar reklam gibi durmayarak gerçekçiliği arttıracaklarsa ve oyuna para vermek yerine bu reklamları göreceksek Blizzard'ın neler yaptığını gerçekten merak ediyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 22 Dk önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 44 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler