Bloober Team, Korku Oyunu Layers of Fear'ın Çıkış Ayını Açıkladı

19.02.2023 11:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Bloober Team, korku oyunu Layers of Fear'ın PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için Haziran ayında çıkış yapacağını duyurdu. Unreal Engine 5 ile geliştirilen bu oyun, Ray Tracing teknolojisini, HDR efektleri ve 4K çözünürlüğü destekleyecek. Bunun yanı sıra sürükleyici bir korku deneyimini sunmak için Lumen sistemini kullanacak.  
 
Üst düzey bir korku deneyimi sunmayı hedefliyor
 
 
 
Layers of Fears; gerilim dolu bir atmosferi bizlere sunacak. Karanlık bir yapıya sahip bu oyun içerisinde korka korka ilerleyecek, etrafı keşfetmeye çalışacak ve arka planda bizlere sunulan hikayeyi deneyimlemeye başlayacağız. Birinci şahıs kamera bakış açısını bizlere sunacak olan bu yapım, Layers of Fear ve Layers of Fear 2’nin kurduğu temeller üzerine yeni hikayeyi, yeni oynanış mekaniklerini ve daha fazlasını ekliyor. 
 
Unreal 5 oyun motoru ile geliştirilen bu oyun uzun süredir geliştirilme aşamasında ve bu yılın Haziran ayı içerisinde çıkış yapması planlanıyor. Bloober Team tarafından geliştirilen Layers of Fear, biz oyuncuları sürekli olarak diken üstünde tutacak ve dolanacağımız bu evin içerisinde korku dolu anlara şahitlik edeceğiz.
 
Layers of Fear çıkış ayı fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler