Bu Gamertag'ı Görürseniz Kaçın!

19.05.2010 12:54 Levent Polater

 

If You See This Gamertag, RUN

 

    Japonya'da dövüş oyunlarının süperstarı olarak bilinen Daigo Umehara'nın Xbox Live'de Super Street Fighter IV oynadığı ortaya çıktı. O yüzden eğer SSFIV oynarken Daigo Umehara'nın gamertag'ı olan 'gameinn' nickini görürseniz, hiç düşünmeden oyundan çıkın, yoksa bu adamdan fena bir dayak yiyebilirsiniz :)  
 
     İsterseniz Japonya'da SSFIV için oyuncu sıralamalarına bakalım; 
 

If You See This Gamertag, RUN

 

 
   Evet görüldüğü üzere 'gameinn' 1 numara, şimdi de Ryu ile en iyi oyuncu kimmiş ona bakalım? 
 

If You See This Gamertag, RUN
   
    Yine 1 numara 'gameinn'... Daigo, Xbox Live'de kendisini tanımayan oyuncular ile mücadele edip onları anadan doğduklarına pişman edercesine dövdükten sonra hemen arkadaşlık teklifi aldığını ve nasıl bu kadar iyi oynadığıyla ilgili sorular aldığını belirtiyor.
 
    Daigo Umehara'nın peki nasıl Japonya'da 1 numara olup ünlendiği merak ediyor musunuz? O zaman bir Street Fighter turnuvası finalinde Daigo'nun sağlık barının çok az kalıp ölmesine ramak kalayken rakibini inanılmaz bir şekilde yendiği o sahneyi izlemelisiniz. Kimsenin aklından çıkmayan bu sahneyi izlemediyseniz aşağıdan bir göz atın, ve 'gameinn' gamertag'ından neden kaçmanız gerektiğini daha iyi anlayın;  (Youtube)
 
 
    Bu da tam sürümü, gerçekten inanılmaz; 
 

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler