Bulletstorm: Full Clip Edition Çıkış Fragmanı

24.03.2017 16:38 Gazali Çetinkaya

 
   Gearbox Publishing ve geliştirici People Can Fly, Bulletstorm'un remastered sürümü Bulletstorm: Full Clip Edition'ın çıkış videosunu paylaştı. 
 

"Terk edilmiş bir gezegene mecburi olarak ayak basmanın ardından Grayson Hunt, intikam almak ya da hayatta kalmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Suikastçı grubu Dead Echo'nun sürgüne gönderilmiş bir üyesi olan ve intikam ateşiyle yanan Grayson, kendisine ihanet eden komutanla yüz yüze geleceği ya da ekibinin gezegenden canlı olarak kurtulmasını sağlayacağı Stygia'da ekibini sahile vurmuş olarak bulur.
 
Bulletstorm kullanan tek oyunculu (ya da 30 rekabete dayalı skor tabanlı mücadeleden birisinde veya 12 yardımlı çok oyunculu harita ile) mücadele boyunca ustaca düşmanlarınızı öldürün: Bulletstorm, en yaratıcı veya hayal edilebilir şekilde öldürmeleriniz için sizi ödüllendiren, eşsiz "Skillshot" sistemi.

Bulletstorm: Full Clip Edition, mevcut eklentilerini ve ilave olarak Full Clip'e özel tamamen yeni içerikleri barındıran tam bir Bulletstorm deneyimidir!"

 
Bulletstorm: Full Clip Edition (Steam) -- 75,00 TL (İndirilmli olarak 63,75 TL)
Bulletstorm: Full Clip Edition (PS Store) -- 149,00 TL (PS Plus ile 126,65 TL)
Bulletstorm: Full Clip Edition (Xbox Store) -- 127,50 TL (İndirimli olarak 108,38 TL)
 
   Bulletstorm: Full Clip Edition 7 Nisan tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler