Bulletstorm VR Ertelendi: Yeni Tarih Belii Oldu

21.11.2023 12:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı People Can Fly ve geliştirici Incuvo, Bulletstorm VR'ı daha önce duyurulan 14 Aralık 2023 çıkış tarihinden 18 Ocak 2024'e erteledi. Oyun PlayStation VR2, Steam üzerinden PC ve Quest için mevcut olacak.
 
Ekip erteleme hakkında açıklama yaptı
 
 
 
"People Can Fly ve Incuvo, Bulletstorm VR'ın çıkışını 18 Ocak 2024'e ertelemek gibi zor bir karar aldı. Bulletstorm hayranlarının VR başlıklarını takıp sanal gerçeklikte büyük mücadeleye atılacakları için heyecanlanıyoruz. Bulletstorm VR'ın tanınmış AAA birinci şahıs nişancı serisinden ve yüksek kaliteli oyunların geliştiricisi olarak People Can Fly bu ekstra süreyi en iyi şekilde kullanmak istiyor. Hayranlarımıza Bulletstorm serisine verdikleri destek ve tutku için inanılmaz derecede müteşekkiriz ve herkesin sabrını istiyoruz."
 
Bulletstorm VR, oyuncuları elit bir suikastçı ve takım lideri olan Grayson Hunt'ın rolüne büründürüyor. Sanal gerçeklikte yer aldığınız oyunda düşmancıl bir dünyada savaşıyor ve eski tarz acımasız bir aksiyon nişancı oyun deneyimi elde edebiliyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler